Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației -Seria1 CCIBN

Prima serie de curs Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere a luat sfârșit ieri, 27.04.2023, prin examenul final susținut de către cursanții noștri.

Un număr de 12 persoane înscrise la examen au promovat examenul final cu rezultate foarte bune.

Pe parcursul celor 60 de ore, cursanții s-au familiarizat cu noțiunile de competențe digitale începând cu utilizarea computerului, arhitectura PC, sistemul de operare, aplicațiile de procesare texte, celule, formule, funcții și încheind cu prezentarea rețelelor de socializare, comerțul electronic și plățile electronice.

În cadrul proiectului inFORMAT4.0, am militat pentru un curs de calitate, susținut de un lector cu experiență, care să fie atent la nivelul de pregătire al fiecărui participant. Promovăm învățarea activă pe tot parcursul vieții și susținem perfecționarea continuă astfel încât calitatea profesională a angajaților să fie îmbunătățită.
În ceea ce privește feedback-ul oferit de cursanți la finalizarea cursului, aceștia au fost plăcut surprinși de profesionalismul și seriozitatea lectorului, precum și de ușurința cu care s-a putut comunica cu acesta și cu membrii echipei de proiect cu are au interacționat.

Pentru a respecta temele secundare asumate la nivelul proiectului și în cadrul acestui curs au fost prezentate conceptele de “Nediscriminare și Inovare socială”. Prin promovarea acestor teme suținem egalitatea de șanse a tuturor persoanelor pe piața muncii indiferent de sex, rasă, culoare, origine etnică sau socială, caracteristici genetice, limbă, religie sau convingeri, opinii politice și alte criterii discriminatorii. Prin respectarea acestor concepte încurajăm oamenii să aprecieze diversitatea și să promoveze demnitatea în mediul de lucru și în societate.

Încheiem cu mulțumiri din cadrul echipei de proiect inFORMAT4.0, atât lectorului, domnul Doru Chiorean, cât și cursanților care au dat dovadă de implicare și seriozitate, făcând astfel tot procesul mult mai ușor de gestionat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *