Conform cerințelor programului sunt eligibili pentru a participa la activitățile proiectului  salariații din IMM-urile care fac parte din sectoarele economice cu potențial competitiv: turism și ecoturism; textile și pielarie; lemn și mobilă; industrii creative; industria auto și componente; tehnologia informației și telecomunicații; procesarea alimentelor și băuturilor; sănătate și produse farmaceutice, construcții și fabricarea materialelor de construcții sau din IMM-uri care intenționează să abordeze aceste domenii.

Programul de dezvoltare profesionala in proiectul inFORMAT 4.0, permite participarea gratuită la activități persoanelor care îndeplinesc o serie de condiții CUMULATIVE.

Verifică mai jos dacă îndeplinești aceste condiții:

1. CONDIȚII LEGATE DE SITUAȚIA PE PIAȚA MUNCII

Poți fi în una (1) din cele 2situatii de mai jos. Pentru situația în care te afli, trebuie să furnizezi documente care să dovedească acest lucru (de ex. adeverință de angajare, etc)

a. Angajați cu contract individual de muncă (cu normă întreagă)

sau

b. Angajați cu contract individual de muncă (cu timp parțial)

2. CONDIȚII LEGATE DE DOMENIUL DE ACTIVITATE AL ANGAJATORULUI

Poți fi în una (1) din cele 2 situatii de mai jos:

a. Întreprinderea în care ești angajat își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice din SNC (Strategia națională de competitivitate) / domeniile de specializare inteligentă din SNCDI (Strategia Națională pentru Cercetare-Dezvoltare-Inovare) -> vezi lista SNC | vezi lista SNCDI *

sau

b. Întreprinderea în care ești angajat nu indeplineste conditia de sus dar intenționează să își adapteze activitatea principală sau secundară la cel puțin unul din sectoarele economice cu potențial competitiv din SNC (Strategia națională de competitivitate) si la unul din domeniile de specializare inteligentă din SNCDI (Strategia Națională pentru Cercetare-Dezvoltare-Inovare) -> vezi lista SNC | vezi lista SNCDI *

*Dacă ai nelămuriri cu privire la acest criteriu, contactează-ne telefonic. Îți vom explica și e mai simplu decât pare. 

3. CONDIȚII REFERITOARE LA SEDIUL COMPANIEI

Sunt acceptați angajați care își desfășoară activitatea în cadrul companiilor din Regiunea Nord-Vest,Vest,Centru (compania are sediul principal sau secundar in Regiunea NV,Vest,Centru unde angajatul isi desfasoara activitatea).

5. CONDIȚII DE ACCES LA CURS

Conditii legate de cerinte educationale si profesionale. Se solicita  studii superioare, studii liceale, etc, în funcție de tipul cursului.

AI VERIFICAT ȘI ÎNDEPLINEȘTI ACESTE CONDIȚII?