Digital journey – webinar de contact cu persoanele interesate de dezvoltarea competențelor digitale.

Miercuri, 10 mai 2023 a avut loc un webinar de informare a potentialilor participanți și ai GT al proiectului inFORMAT4.0, proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți, Obiectiv specific: 3.12. Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților. Contract: POCU/860/3/12/140659
Evenimentul a fost organizat de către partenerul Cluj IT și a fost moderat de dl. Andrei Nistor expert comunicare în cadrul echipei acestui partener.


La masa rotunda organizata cu aceasta ocazie au participat managerul de proiect, responsabilii implementare ai celor trei parteneri si experti din echipele de implementare care au dezbatut probleme legate de digitalizare vs transformare digitala, dezvoltarea competentelor digitale de baza si avansate, auditul de maturitate digitala și introducerea invșțării la locul de muncă în IMM-uri. Andrei Kelemen, Ioana Chira, Bogdan Crețu, Cătălina Creangă, Ivona Funariu si Irina Balas au prezentat oportunitățile de învățare si dezvoltare de competențe, beneficiile auditului de maturitate digitala pentru cele 33 de intreprinderi beneficiare si dezvoltarea programelor de învățare la locul de muncă.

Paula Comănescu a detaliat pachetul de formare in domeniul IT precum si oportunitatea de certificare la nivel național și internațional, prezentând, totodată, platforma creată la nivelul proiectului unde cele 33 de firme pot beneficia de un spațiu virtual de dezvoltare a programelor de învățare la locul de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *