Social media & digital marketing tools – seria 1 CCIBN

Prima serie de curs Social media & digital marketing tools organizat în cadrul proiectului inFORMAT4.0,  de către CCIBN,  a luat sfârșit ieri, 20.04.2023 prin examenul de final susținut de către cursanții noștri.

Ne-am dorit un curs de calitate și ne bucurăm că am reușit să îndeplinim acest deziderat, cu contribuția d-nei Eva Csog, un lector de excepție, care a ridicat nivelul cursului peste aștepări.  Durata cursului a fost de 60 ore. Fiind un curs de bază, toată lumea a invățat ceva nou și util, punând bazele unor elemente esențiale în social media, dar, după cum nouă ne place să promovăm ideea că “ învățarea este un proces” mereu este loc de o nouă informație care nu trebuie să se oprească aici.

Promovăm, de asemenea în cadrul proiectului InFormat4.0 prin Programul Operațional Capital Uman,  două teme importante, care contribuie la atingerea obiectivelor strategiei europene, teme care au fost împărtășite cursanților noștrii  și cadrul acestui curs și anume “Nediscriminarea si inovarea socială”.  Scopul nostru, prin promovarea acestor teme este  de a dezvolta la nivel local și regional soluții inovatoare în abordarea provocărilor sociale și  totodată de a crea un răspuns nevoilor persoanelor din categoriile expuse unui risc crescut de discriminare, care urmărește imbunătățirea inserției sociale și profesionale a acestora, prin dezvoltarea de noi competențe și prin creșterea accesului pe piața muncii.

Ne bucură feedback-ul primit de la cursanții noștrii:

 “ Va multumesc in primul rand, ca mi-ati deschis orizontul si va transmit cele mai calde urari de bine. Profesionalismul de care aţi dat dovada şi daruirea pentru realizarea acestui proiect atat de complex sunt dovada cea mai evidenta a unei munci asidue.

             Ma bucur ca aţi acceptat aceasta provocare şi imi doresc sa pastram aceasta colaborare si pe viitor!”

Cu stima!

Claudia Cristea

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *